01 January 2012

Semakan Tawaran Ke Kolej Vokasional, SM Teknik dan SM Vokasional Tahun 2012

Bagi anda (PMR 2011) yang telah membuat Permohonan ke Kolej Vokasional, SM Teknik dan SM Vokasional Tahun 2012, sukacita dimaklumkan bahawa semakan tawaran telahpun dibuka.

Terkini : Semakan permohonan bagi tahun 2013 boleh dilakukan mulai 11 Januari 2013

Semakan Tawaran Ke Kolej Vokasional, SM Teknik dan SM Vokasional Tahun 2013

Sila click gambar/link di bawah :



43 comments:

  1. anak tak minat nak masuk sinilah..apa nak buat kan

    wah dapat sponsored post samsung gak rupanya tahniah

    ReplyDelete
  2. sya ingn mhon ke sm vokasional thun dpan 2013 tp xtau bgaimna cra untk memohn

    ReplyDelete
  3. mcm mnerrr , nak check nie ?? sy dah buka link yg anda bg . tapii , tak boleh punn ?? why ???

    ReplyDelete
  4. entri ini untuk semakan kemasukan tahun 2012.

    untuk semakan kemasukan tahun 2013 masih belum dibuka. permohonan pun masih dibuka sehingga 30/12/2013. rujuk entri ini :

    Permohonan Ke Kolej Vokasional Dan Sekolah Menengah Teknik Tahun 2013

    ReplyDelete
  5. lmbtnye nk tunggu semakan kolej vokisional dibuke...xbole cptkn ke.....emmm

    ReplyDelete
  6. BILE BOLEH BUAT SEMAKAN YEA ?

    ReplyDelete
  7. semakan hanya boleh dibuat selepas tarikh tutip permohonan berakhir (30/12/2012). mungkin awal tahun 2013 dapatlah keputusannya. nnt saya akan update dalam blog ye.. harap sabar :)

    ReplyDelete
  8. erm lambt nyr dh x sbr nk smak nie.....tp nk wat cam nee tnggu jew lhy

    ReplyDelete
  9. lmbt lagi kptusan kmsukan ke kolej vokasional ny rpenye kn???

    ReplyDelete
  10. salam, nak atyer, selepas kite dah mhon untuk percubaan pmr punyer, kite kene mhon untuk masukan pmr punyer sekali kew ?

    ReplyDelete
  11. selepas kite dah isi borang untuk percubaan pmr punyer, kite kene isi untuk pmr punyer sekali kew ?

    ReplyDelete
  12. Salam ciklalili, permohonan ke Tingkatan 4 Aliran agama untuk 2013 tak ade ke?

    ReplyDelete
  13. bilalah agaknya semakan keputusan ke sekolah vk apat tau ni.tak sabar rasanya.

    ReplyDelete
  14. saya telah mengisi permohonan ke vokasional bg tahun 2013 dengan mengunakan keputusan percubaan PMR. Adakah saya perlu mengisi semula dgn menggunakan keputusan sebenar sekali lg?

    ReplyDelete
  15. saya telah memgisi permohonan ke vokasional bg thn 2013 dengan menggunakan keputusan percubaan. Adakah saya perlu mengisi sekali lagi dengan menggunakan keputusan yg sebenar?

    ReplyDelete
  16. Boleh tak apply sekolah teknik banyak2 sbb takut tak dapat yang saya mohon tu..

    ReplyDelete
  17. Assalamualaikum. Saya apply 5 buah sekolah adakah saya akan diterima?

    ReplyDelete
  18. Boleh kah seseorg itu apply banyak2 sekolah kerana dia tak yakin.

    ReplyDelete
  19. risau kalau tak dapat masuk :(

    ReplyDelete
  20. bilalah kputusan kmasukan ke sekolah vk bagi Ting. Empat akan keluar ye.. tak sabar nak tunggu.

    ReplyDelete
  21. huhuhu.. x sabaknyew nk msuk skolah nih nk nikmati keindahan sekolah nih and lepak2 ngan membew dlm asrama :)

    ReplyDelete
  22. yeay! .. tk sabarnyew nk masuk skolah nih.. :') gembira lak rasewnyew dpt jumpa member baru .... syew menantikan keputusan ini .. ;)

    ReplyDelete
  23. haha.. sume x sabar lagi kan??? tpi jgn excited shangat :)

    ReplyDelete
  24. Saya dah click. tapi kenapa tak boleh check ia?

    ReplyDelete
  25. untuk makluman semua, direct link dalam entri ini adalah untuk semakan bagi permohonan tahun 2012.

    jika anda pelajar tingkatan 3 2012, maka permohonan anda adalah bagi kemasukan tahun 2013.

    saya akan update jika semakan bagi tahun 2013 sudah dibuka.

    ReplyDelete
  26. oww.. maknenye lpas 30 ari bulan bru la kuar semakan.. betul x???

    ReplyDelete
  27. Haishh tak sabar tak sabar nk tahu >< heheheheh

    ReplyDelete
  28. pihak yang berkenan sedang memproses permohonan anda semua. harap bersabar. insya Allah tak lama lagi bolehlah buat semakan bagi sesi 2013.

    sekiranya anda belum mendapat tawaran ke ke SBP, SMKA, MRSM dan SM Teknik/Vokasional atau sekolah2 lain, anda mulakan sesi persekolahan baru di sekolah lama anda dahulu. bila dah dapat tawaran, barulah anda berpindah..

    * kalau nak terus belajar di sekolah yang sama pun boleh juga.

    ReplyDelete
  29. betapa tarikh nye.....and kalau..kyte dpt...dy ade antar surat x??

    ReplyDelete
  30. bila bleh cek masuk kolej vokasional

    ReplyDelete
  31. Salam...nk tnye permohonan yg kite uat tu dye akan tngok kite punye percubaan pmr je ke????

    ReplyDelete
  32. Ada pengunjung blog yg sudah menghubungi KPM & bertanyakan tarikh semakan. Insya Allah semakan ke SM Teknik & Vokasional bagi tahun 2013 boleh dibuat mulai 11.1.2013

    ReplyDelete
  33. Aishhhh..lamenye nk tunggu....

    ReplyDelete
  34. Salam, nak tanya jika keputusan di tolak untuk tempat yang kita minta, ada kah kita boleh untuk mohon lagi untuk ke SMV yang sama atau kita boleh minta ke SMV tempat lain. terima kasih

    ReplyDelete
  35. lme nye..nk tunguu semakan ni..bile tarikhnye cik laili?

    ReplyDelete
  36. salam, knape ade dlam kalangan rakan sye yang dh dpat pngilan dri vokasional yer?

    ReplyDelete
  37. lambatnya keputusan nak keluar.hope dapat kvok ni.

    ReplyDelete
  38. sya nk tny knpa ad rkn2 sya dh dpt pnggln tlfOn dn mmklmkan mrka dpt msuk kv.??tp sya msih tnggu knp sya blum dpt lg pggln adkh sya tdk dpt kv????

    ReplyDelete