21 December 2011

Komen Yang Buat Saya Tersenyum

Yan adalah kawan saya sejak di sekolah menengah. Kami tidak pernah belajar di kelas yang sama dari tingkatan 1 hingga 5, begitu juga setelah melanjutkan pelajaran di universiti yang sama (kami mengambil jurusan yang berbeza). Walaupun begitu,  saya tetap mengikuti perkembangan diri beliau melalui blog olivehijau.com.

Entri HaLf DaY WiTh AyAh… betul-betul membuatkan hati saya rasa terharu. Bila saya baca kembali komen yang dibalas oleh Yan, saya tersenyum seorang diri. Kuatnya ingatan beliau terhadap almari saya waktu belajar di UIA dulu.

 
Kawan-kawan sekolah memanggil saya dengan nama K.E

Ilmu melipat kain sudahpun saya turunkan kepada Amir. Nak tengok hasil lipatan Amir? Jom tengok entri ini. Oppss..saya tidak menggunakan teknik melipat kain seperti di dalam video tersebut - lipat cara biasa saja :)
 

5 comments:

  1. eheheh.. mmg jenis teliti yer.. bgslah amir ekot mak dia.. ehhe

    btw bc blog ur fren tadi pasal halfday with ayah.. sedih giler bc..

    thx for sharing..

    ReplyDelete
  2. Nak baca blog kawan akak tu tp sygnye kena block plak kat opis nih.

    ReplyDelete
  3. Ainul : blog ciklaili.com tak kena block pulak? hehe! takpe..balik rumah nnt boleh baca ;)

    ReplyDelete