28 April 2011

Hari Kecemerlangan Pelajar SAMMPS

Sehari selepas aktiviti LADAP, saya mengikut suami ke sekolahnya sempena Hari Kecemerlangan Pelajar SAMMPS - menjadi back up photographer. Suami telah ditugaskan sebagai AJK fotografi & dokumentasi, jadi kehadiran saya hanyalah membantu suami mengambil gambar. Di sini saya kongsikan gambar-gambar yang saya ambil untuk tatapan anda.

Tempat kejadian
Suasana dewan
Persembahan pelajar
Aksi pelajar memecahkan kayu menggunakan kaki
VIP menuju ke dewan
Pelajar memakaikan jubah kepada VIP
Gambar dari kamera pelajar
VIP
Suami saya merangkap juru gambar untuk majlis ini
Gambar yang diambil

2 comments:

  1. Salam.. Lama Kak Laili menyepi.. Nur harap akak sihat2 belaka.. Anyway, Nur cuma nak ucap Selamat Bercuti..

    ReplyDelete
  2. Nur : bukan menyepi, sebenarnya blog ni dah tukar domain. cuba baca entri Perubahan Besar Di Blog Laili | http://www.ciklaili.com jadi kalau Nur letak url blog ni dlm blog ni yg masih menggunakan url lama, mmg nmpk mcm tak ber'update' je blog ni.

    terima kasih..selamat bercuti juga untuk Nur..

    ReplyDelete