28 February 2011

Jom Cash Out Pendapatan Nuffnang

Hari ni minggu terakhir dalam bulan Februari - masa yang sangat sesuai untuk cash out pendapatan Nuffnang. Dah agak lama juga saya tak dapat Buffered Earning, jadi lebih baik saya cash out aje. Jumlahnya agak banyak juga, bolehlah disimpan untuk kegunaan masa akan datang.


Pendapatan Nuffnang

Fuh..3 kali perkataan Yes! tu :)

Kembali kepada RM0.00

Jom sama-sama cash out pendapatan Nuffnang :)

4 comments:

  1. Assalammualaikum,

    wah tahniah dapat cashout duit nuff, saya dah cashout 25hb lagi, cek bln 2 blm sampai, maybe awal bkn 3 dpt lah kot :)


    www.yanmieonline.com

    ReplyDelete
  2. Waalaikumusslam..

    ha'a..hujung bulan baru nak cash out. merajuk juga sebab BE tak kunjung tiba :(

    ReplyDelete
  3. As salam. Banyak nyer. Sejak berblog, tak pernah dpt apa apa pun lai. Tak sangka boelh dpt begitu banyak ya.

    Regard
    Azie Kitchen

    ReplyDelete
    Replies
    1. wassalam. ha'a..boleh je dapat jumlah begini kalau konsisten berblog..

      Delete