09 January 2011

Tonton Anugerah Juara Lagu 25 (AJL) TV3 Secara Live Di Internet

TERKINI :  

Malam ini akan berlangsungnya Anugerah Juara Lagu 25 (AJL) TV3 pada jam 9.00 malam yang dipancarkan terus dari Stadium Putra Bukit Jalil. Untuk keterangan lanjut, anda boleh ke laman web Anugerah Juara Lagu 25. Pelbagai maklumat tentang AJL boleh anda perolehi seperti video (sebalik tabir, imbasan AJL & laporan) foto, pemenang (akan di kemaskini dari semasa ke semasa), senarai finalis dan juga undian peserta.

Seperti Anugerah Skrin TV3 yang lepas, kali ini saya tak nak terlepas menonton AJL 25 secara live di internet. Apa yang seronoknya menonton di internet berbanding menonton di kaca televisyen? (lagi-lagi kalau televisyen anda jenis screen besar. Lagi puas hati, kan?)

Ahaa...jika anda menonton secara live di internet, anda akan dapat saksikan karpet merah, aktiviti belakang tabir dan “the making of” AJL 25 yang sudah tentu tidak akan disiarkan di TV. Lagi satu, jika menonton di TV mesti ada iklan. Oh ya! tidak dilupakan juga kepada peminat AJL yang berada di luar negara kerana anda kini boleh menonton AJL 25 secara live di internet. Mesti best, kan?

Apalagi...jom sama-sama kita menonton AJL 25 secara live di internet :


Live Red Carpet AJL 25 - AG sedang menemubual Lisa Surihani dan adik Mia Sara
Persembahan oleh 3 diva

* Sambil menonton AJL secara live di internet, boleh juga saya blogwalking :)

6 comments:

  1. alaaa...tenet cam ciput sedut je pon..nk tgk streaming xmnyenangkan

    ReplyDelete
  2. thanx share...leh gak tengok ramai2 gan kawan2...hehe

    ReplyDelete
  3. nur : rasanya dalam pukul 8 ke atas. saya standby depan laptop sambil tgk Buletin Utama

    iniialahaku : kalau mcm tu kenalah tgk TV

    Ujang : saya tgk dua2. TV & internet

    K.I.S.S : ha'a..tgk ramai2 lagi best :)

    ReplyDelete
  4. kesian kak uji rasid kna singkir... macam awal2 dah tau lagu yg nak dimenangkan ...lain kali pilihlah juri asing yg tak ada kepentingan...mungkin dari indon,filipina dn s'pura barulah ada klas tak gitu?

    ReplyDelete