27 December 2010

Peraduan Teka Kek Secret Recipe

Peraduan yang mudah ini  diberi nama : Peraduan Teka Kek Secret Recipe. Bagi anda yang berminat untuk turut serta, anda hanya perlu :

Lihat gambar di bawah dan berikan nama kek yang ada di dalam dua kotak kek tersebut.


Contoh : Kek ABC & Kek 123 (ada ke nama kek macam tu?)

Sila tulis jawapan anda di ruangan komen. Itu saja :)
 
* Pemenang dipilih berdasarkan jawapan yang tepat/hampir tepat.

* Tarikh tutup peraduan pada 30 Disember 2010
31 Disember 2010 jam 23.59.

44 comments:

  1. chocolate indulgence + chocolate banana cake.

    ReplyDelete
  2. chocolate indulgence + chocolate banana cake.

    ReplyDelete
  3. Chocolate Strawberry+Chocolate Indulgence

    ReplyDelete
  4. black forest cheese & chocolate strawberry

    ReplyDelete
  5. syazalina : hanya tulis 2 nama kek yang ada di dalam kotak tu. tulis di ruangan komen ni ye. tq sudi join :)

    ReplyDelete
  6. kek chocolate indulgence & kek cheese choc

    sbb sy suke dua kek itu..hahah

    salam kenal dan salam ziarah.. :)

    ReplyDelete
  7. salam

    menarik, tapi tak pernah makan dan beli kek secret ...heheh

    follow ur blog :)

    ReplyDelete
  8. strawberry choc & black forest cheese maybe la hehehe sbb due kek ni sdap N femes =)

    ReplyDelete
  9. mencabar ni. sbb byk cake secret.

    errmm my answer,

    blackforest cheese cake and chocolate indulgence.

    sebab mcm fav org je. :)

    ReplyDelete
  10. chocolate fudge cake and marble cheese cake ? huhu

    ReplyDelete
  11. ermm..sukar gak ni, tp nak gak cakap chocolate indulgence ngan moist chocolate cake:)..wah, gud luck for me.

    ReplyDelete
  12. Black Forest Cheese & Chocolate Fudge .

    ReplyDelete
  13. nak join juga :)

    Chocolate Cheese & Chocolate Fudge..

    ReplyDelete
  14. smpt gi kan nk join,,ehehe

    tiramisu+marble cheese cake,,:)

    nyum3,,^_^

    ReplyDelete
  15. ermm..

    choclate indulgence
    dan
    new york cheese

    ReplyDelete
  16. jarang makan kek.. & bkn penggemar makanan manis.. cmna nak teka sdgkan jarang juga masuk sr ni.. kekekeke

    ReplyDelete
  17. Teka je ek... hehehe...

    Chocolate Indulgence & Chocolate Cheese..

    minx2 la btol.. hahaha....

    ReplyDelete
  18. choc indulgence & blueberry cheesecake

    hik3 , arap2 la betol :)

    teyqahd.blogspot.com

    ReplyDelete
  19. black forest cheese cake dan choc fudge?

    ReplyDelete
  20. kek chocolate indulgence & black forest cheese

    ReplyDelete
  21. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  22. Blueberry Cheese & Strawberry Marshmallow Cheese

    ReplyDelete
  23. chocolate indulgance ngan oreo cheese

    ReplyDelete
  24. hmmm
    marble cheese & chocolate indulgance?

    ReplyDelete
  25. heheee susah jugak ni.
    Chocolate Indulgence & Chocolate Cheese?

    sambil2 tu ajak kawan join GA Elle,
    http://lunazahra.blogspot.com/2010/12/pandang-pertama-bagipegi-eh-ape-tuh.html

    ReplyDelete
  26. nak cube!!!
    coklat indulgence dgn choc fudge...

    ReplyDelete
  27. Haha,try test 1-2-3. Mayb cheese choc ngan strawberry marshmallow cheese kot. Kalu btul,buleh dpt hadiah ape ni? :-P

    ReplyDelete
  28. Ehem, patutlah tak nampak kelibat akak sekeluarga kat SB ni. Rupa-rupanya sedang jauh bercuti~

    Tambahan eksklusif: Saya nak join. Tapi dengan syarat. Kek tu masih ada lagi tak kat rumah akak? Kalau ada, aci tak nak pi intai dulu? hehe..

    ReplyDelete
  29. Ghuraba' : orang Sungai Besar juga ke? psstt..kek tu dibeli minggu lepas.

    ReplyDelete
  30. Chocolate Indulgence & Chocolate Tiramisu

    ReplyDelete
  31. kek indulgence & Strawberry Marshmallow Cheese

    ReplyDelete
  32. choc indulgence n choc banana.huhu! xtaw! ^____^

    ReplyDelete
  33. main teka je ni..huhu

    chocolate indulgence & chocolate fudge...

    ReplyDelete
  34. sy teka..

    chocolate indulgence & oreo cheesecake.. =)

    ReplyDelete
  35. terima kasih kepada semua yang menyertai peraduan ini.

    jom tengok siapakah Pemenang Peraduan Teka Kek Secret Recipe. Tahniah untuk mereka :)

    ReplyDelete