Peraduan Teka Kek Secret Recipe


Peraduan yang mudah ini  diberi nama : Peraduan Teka Kek Secret Recipe. Bagi anda yang berminat untuk turut serta, anda hanya perlu :

Lihat gambar di bawah dan berikan nama kek yang ada di dalam dua kotak kek tersebut.


Contoh : Kek ABC & Kek 123 (ada ke nama kek macam tu?)

Sila tulis jawapan anda di ruangan komen. Itu saja :)
 
* Pemenang dipilih berdasarkan jawapan yang tepat/hampir tepat.

* Tarikh tutup peraduan pada 30 Disember 2010
31 Disember 2010 jam 23.59.
Peraduan Teka Kek Secret Recipe Peraduan Teka Kek Secret Recipe Reviewed by cik laili on Monday, December 27, 2010 Rating: 5

44 comments:

  1. choc indulgence & blueberry cheesecake

    ReplyDelete
  2. choc indulgence & blueberry cheesecake

    ReplyDelete
  3. chocolate indulgence + chocolate banana cake.

    ReplyDelete
  4. chocolate indulgence + chocolate banana cake.

    ReplyDelete
  5. chocolate indulgence & Tiramisu

    ReplyDelete
  6. Chocolate Strawberry+Chocolate Indulgence

    ReplyDelete
  7. black forest cheese & chocolate strawberry

    ReplyDelete
  8. syazalina : hanya tulis 2 nama kek yang ada di dalam kotak tu. tulis di ruangan komen ni ye. tq sudi join :)

    ReplyDelete
  9. kek chocolate indulgence & kek cheese choc

    sbb sy suke dua kek itu..hahah

    salam kenal dan salam ziarah.. :)

    ReplyDelete
  10. salam

    menarik, tapi tak pernah makan dan beli kek secret ...heheh

    follow ur blog :)

    ReplyDelete
  11. strawberry choc & black forest cheese maybe la hehehe sbb due kek ni sdap N femes =)

    ReplyDelete
  12. mencabar ni. sbb byk cake secret.

    errmm my answer,

    blackforest cheese cake and chocolate indulgence.

    sebab mcm fav org je. :)

    ReplyDelete
  13. chocolate fudge cake and marble cheese cake ? huhu

    ReplyDelete
  14. choclate indulgance & choc fudge

    ReplyDelete
  15. ermm..sukar gak ni, tp nak gak cakap chocolate indulgence ngan moist chocolate cake:)..wah, gud luck for me.

    ReplyDelete
  16. Black Forest Cheese & Chocolate Fudge .

    ReplyDelete
  17. Tiramisu and Moist Chocolate Cake

    ReplyDelete
  18. nak join juga :)

    Chocolate Cheese & Chocolate Fudge..

    ReplyDelete
  19. smpt gi kan nk join,,ehehe

    tiramisu+marble cheese cake,,:)

    nyum3,,^_^

    ReplyDelete
  20. ermm..

    choclate indulgence
    dan
    new york cheese

    ReplyDelete
  21. jarang makan kek.. & bkn penggemar makanan manis.. cmna nak teka sdgkan jarang juga masuk sr ni.. kekekeke

    ReplyDelete
  22. Teka je ek... hehehe...

    Chocolate Indulgence & Chocolate Cheese..

    minx2 la btol.. hahaha....

    ReplyDelete
  23. choc indulgence & blueberry cheesecake

    hik3 , arap2 la betol :)

    teyqahd.blogspot.com

    ReplyDelete
  24. black forest cheese cake dan choc fudge?

    ReplyDelete
  25. kek chocolate indulgence & black forest cheese

    ReplyDelete
  26. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  27. Blueberry Cheese & Strawberry Marshmallow Cheese

    ReplyDelete
  28. chocolate indulgance ngan oreo cheese

    ReplyDelete
  29. hmmm
    marble cheese & chocolate indulgance?

    ReplyDelete
  30. heheee susah jugak ni.
    Chocolate Indulgence & Chocolate Cheese?

    sambil2 tu ajak kawan join GA Elle,
    http://lunazahra.blogspot.com/2010/12/pandang-pertama-bagipegi-eh-ape-tuh.html

    ReplyDelete
  31. nak cube!!!
    coklat indulgence dgn choc fudge...

    ReplyDelete
  32. Haha,try test 1-2-3. Mayb cheese choc ngan strawberry marshmallow cheese kot. Kalu btul,buleh dpt hadiah ape ni? :-P

    ReplyDelete
  33. Ehem, patutlah tak nampak kelibat akak sekeluarga kat SB ni. Rupa-rupanya sedang jauh bercuti~

    Tambahan eksklusif: Saya nak join. Tapi dengan syarat. Kek tu masih ada lagi tak kat rumah akak? Kalau ada, aci tak nak pi intai dulu? hehe..

    ReplyDelete
  34. Ghuraba' : orang Sungai Besar juga ke? psstt..kek tu dibeli minggu lepas.

    ReplyDelete
  35. Chocolate Indulgence & Chocolate Tiramisu

    ReplyDelete
  36. kek indulgence & Strawberry Marshmallow Cheese

    ReplyDelete
  37. choc indulgence n choc banana.huhu! xtaw! ^____^

    ReplyDelete
  38. main teka je ni..huhu

    chocolate indulgence & chocolate fudge...

    ReplyDelete
  39. sy teka..

    chocolate indulgence & oreo cheesecake.. =)

    ReplyDelete
  40. terima kasih kepada semua yang menyertai peraduan ini.

    jom tengok siapakah Pemenang Peraduan Teka Kek Secret Recipe. Tahniah untuk mereka :)

    ReplyDelete

Powered by Blogger.