28 October 2010

Earning Nuffnang Bertambah Selepas Cash Out

* Entry pendek, sekadar berkongsi kegembiraan :)

Hari Ahad lepas adalah kali pertama saya cash out pendapatan Nuffnang. Hari ni tergerak hati nak check pendapatan Nuffnang (3 hari lepas pendapatan terkini  masih RM0.00). Err..rasa terkejut juga sebab bila tengok pendapatan dah jadi RM7.00. Maknanya ni pendapatan sepanjang minggu lepaslah.


Wah! memang betullah kata blogger yang pernah cash out sebelum ni - pendapatan makin bertambah bila tiap kali kita cash out. (Tolong betulkan fakta ni kalau salah ye..)

* Masih menanti buffered earnings yang tak kunjung2 tiba.

10 comments:

  1. ciklaili .. tahniah yer.. kita juga yg belum2 lg cashout .. hihi

    ReplyDelete
  2. sama laa buff lama xsinggah ni...
    tgh fikir nak balik kepada INNITY yg sedNG memanggil2

    ReplyDelete
  3. L@n@ : saya tunggu juga nak cash out. konon nak bg byk lagi. tapi tunggu BE tak dtg2, terus je cash out

    arief : jom!

    DaHLia : blog DJ ada potensi besar untuk dpt RM. nuffnang vs innity..

    sue : best jugalah..

    ReplyDelete
  4. tahniah. Bukan senang nak dapat tu. Apapun, cuba lagi sampai dapat banyak cek dari nuffnang. :)

    ReplyDelete
  5. ken : semua org mahu :)

    ohcikgu : baru je join nuffnang ni. mungkin kena usaha lebih utk cash out tiap2 bulan..

    ReplyDelete