05 September 2010

Mood raya Nuffnang & buffered earnings yang berpuasa

Anda yang punya akaun Nuffnang, perasan tak wajah Nuffnang yang baru ni.? Sebenarnya dah lama saya tak check pendapatan dengan Nuffnang jadi bila tengok wajah baru ni, sangat2lah saya suka kerana Nuffnang pun sama2 dalam mood raya!


Bercerita tentang buffered earnings, rasanya BE untuk blog saya ni betul2 berpuasa. Selepas 5 Buffered Earnings dah jadi Metered Earnings, sampai sekarang dah tiada lagi BE di blog saya. Keenam2 BE dah pun selamat menjadi Metered Earnings. 


Bila saya check analytics, memang menunjukkan penurunan yang besar dalam bilangan UV di blog saya. Hmm..nampaknya kenalah saya bekerja kuat selepas ni untuk meningkatkan UV di sini & mudah2an lepas tu Nuffnang bermurah hati bagi BE sempena raya pula, kan?

Apa2pun, saya nak ucapkan terima kasih kepada semua pengunjung yang sudi singgah di blog saya selama ni. Tak lupa juga saya ingin mengucapkan selamat pulang ke kampung halaman masing2 terutama kepada cikgu2 & anak2 murid yang sudahpun mula bercuti sekolah.

** Minggu depanlah saya tampal kad raya di blog ni :)

3 comments:

  1. teruskan bersemangat update blog..... pasti ade rezeki lagi

    ReplyDelete
  2. DaHLia : kena byk bersabar :)

    hazman : nak kena tiup angin rajin tiap2 hari

    ReplyDelete