14 August 2010

5 Buffered Earnings Dah Jadi Metered Earnings

Dua minggu ni saya agak sibuk di sekolah.  Macam2 yang perlu dibuat sampaikan tak sempat nak update blog macam selalu. Hari ni cuti, jadi bolehlah saya update dan sambil2 tu mengintai Nuffnang. Tu dia! 6 Buffered Earnings yang saya dapat sebelum ini, 5 daripadanya dah selamat jadi Metered Earnings. 


Tinggalkan satu Buffered Earnings ni aje :(


** Psst Nuffnang, bagilah BE sempena bulan puasa ni ye :)

7 comments:

  1. saya pun dah xde langsung dah...huhuh

    ReplyDelete
  2. Congrats! Keep blogging to have more buffered earning.

    ReplyDelete
  3. i pun baru jer dapat 3 buffered.
    xsangka plak.
    padahal dah lama xblogwalking.
    rejeki bulan puasa kut.
    (^___^)v

    ReplyDelete
  4. whoaaa... banyak gak la kan...tapi at least ade gak buffered yang masih running....

    ReplyDelete
  5. lepas nie sure akan dapat buffered baru lagi kan....

    ReplyDelete
  6. @ken, kisahsensasi & jfook : harap2 rezeki murah di bulan puasa ni :)

    @hazman : satu je yg masih running.

    @Drunbella : 3 BE? bestnya..

    @DaHLia : tunggu..nnt dapatlah tu

    ReplyDelete