Buffered Earnings ke-3

Apa khabar pagi ni, sihat ke? Lalala..kenapa saya macam terlebih gembira je, siap tanya khabar lagi tu. Ahaa..ingat lagi entry saya semalam tentang Earnings Nuffnang : nak cash out atau tak? Di bahagian entry tu, saya ada cerita tentang iklan baru yang saya nampak di LB macam gambar di bawah ni :


Pagi ni saya bangun dengan penuh semangat dengan harapan jangkaan saya semalam menjadi kenyataan. Saya pun check akaun Nuffnang. Fuh kiri..fuh kanan..!


Tu dia...!

.
.
.
.
.




Digi

Alhamdulillah..ada bertambahan satu lagi buffered earning di bahagian LB menjadikan semuanya 4 iklan LB yang akan menari2 mengikut giliran. Cuma hairan sikit, kenapa LB yang selalu dapat tempat ye? 

Tapi..bila fikir2 balik bagus jugak. Iklan di LB memang nampak cun & kedudukannya pun strategik sebab bila pengunjung sampai ke blog saya je dah boleh nampak iklan tu di bahagian atas sekali.


* Terima kasih banyak2 Nuffnang untuk BE ke-3 ni. I Love Nuffnang ;)
Buffered Earnings ke-3 Buffered Earnings ke-3 Reviewed by cik laili on Tuesday, July 13, 2010 Rating: 5

4 comments:

  1. Tahniah!! Buffered earning I sudah habis semua.Sekarang tengah tunggu buffered earning baru. Harap Harap ada..heheh

    ReplyDelete
  2. tahniah... seronoknya saya punya dah tamat, belum kuar yang baru

    Reply from P1w1max

    ReplyDelete
  3. so cool.. i want too! =)

    ReplyDelete
  4. agak seronok juga dapat BE kali ni sebab jarak BE ke-2 & ke-3 dekat2. tunggu je..nnt akan dpt juga BE yg baru :)

    ReplyDelete

Powered by Blogger.