13 July 2010

Buffered Earnings ke-3

Apa khabar pagi ni, sihat ke? Lalala..kenapa saya macam terlebih gembira je, siap tanya khabar lagi tu. Ahaa..ingat lagi entry saya semalam tentang Earnings Nuffnang : nak cash out atau tak? Di bahagian entry tu, saya ada cerita tentang iklan baru yang saya nampak di LB macam gambar di bawah ni :


Pagi ni saya bangun dengan penuh semangat dengan harapan jangkaan saya semalam menjadi kenyataan. Saya pun check akaun Nuffnang. Fuh kiri..fuh kanan..!


Tu dia...!

.
.
.
.
.




Digi

Alhamdulillah..ada bertambahan satu lagi buffered earning di bahagian LB menjadikan semuanya 4 iklan LB yang akan menari2 mengikut giliran. Cuma hairan sikit, kenapa LB yang selalu dapat tempat ye? 

Tapi..bila fikir2 balik bagus jugak. Iklan di LB memang nampak cun & kedudukannya pun strategik sebab bila pengunjung sampai ke blog saya je dah boleh nampak iklan tu di bahagian atas sekali.


* Terima kasih banyak2 Nuffnang untuk BE ke-3 ni. I Love Nuffnang ;)

4 comments:

  1. Tahniah!! Buffered earning I sudah habis semua.Sekarang tengah tunggu buffered earning baru. Harap Harap ada..heheh

    ReplyDelete
  2. tahniah... seronoknya saya punya dah tamat, belum kuar yang baru

    Reply from P1w1max

    ReplyDelete
  3. agak seronok juga dapat BE kali ni sebab jarak BE ke-2 & ke-3 dekat2. tunggu je..nnt akan dpt juga BE yg baru :)

    ReplyDelete