Lambang bendera zionis Israel dalam PC & laptop anda

 
Pernah tengok gambar di atas tu tak? Kalau nak tahu itulah gambar lambang bendera zionis Israel lengkap dengan lilin. Ahaa..jangan terkejut sebab gambar tu ada dalam setiap pc & laptop yang sedang anda gunakan untuk membaca blog saya ini. Saya pun baru saje tahu tentang perkara ni pagi tadi melalui facebook.



 

Cuba anda ikut langkah mudah di bawah ni :-

1. Click button START > SEARCH 
2. Click All files and folders
3. Taip perkataan ni - J0285926
4. Tunggu sehingga fail itu dijumpai.
5. Dah jumpa, silalah tengok. 

* Serupa tak dengan gambar yang ditunjukkan di atas tadi?





Lambang bendera zionis Israel dalam PC & laptop anda Lambang bendera zionis Israel dalam PC & laptop anda Reviewed by cik laili on Monday, June 21, 2010 Rating: 5

2 comments:

  1. helena : itulah..lambang tu wujud tanpa kita sedari..

    ReplyDelete

Powered by Blogger.