01 June 2010

Blog Berwajah Baru

Ada nampak kelainan tak pada blog http://ciklaili.blogspot.com ni?  Pada anda yang pernah blogwalking ke sini, jangan susah hati atau pening kepala dan mulalah tanya diri sendiri - "Eh, betul ke ni  blog  ciklaili - Catatan Kehidupan Laili?"

"Ya! Ya! Ya! Memang ini adalah blog saya :)" - konon2 saya jawablah tu. Hehe!

Ini adalah blog yang sama yang pernah anda kunjungi. Cuma, blog ni diubah suai sedikit disebabkan mood terlebih RAJIN yang ada pada diri saya. Maklumlah..cuti sekolah tinggal beberapa hari aje lagi, kan? Jadi takde apa nak buat (err..kertas periksa belum habis tanda lagi..) jadi saya make up sikitlah blog ni.

Sebenarnya, saya belum jemu+bosan dengan wajah ke-3 blog saya tu. (Sila baca entri ni untuk tengok wajah2 blog saya sebelum ni) tapi masa surfing internet tadi, terus jatuh  hati pada template ni. Gambar pada header tu adalah gambar saya & anak kesayangan saya (Amir) masa jalan2 di Putrajaya. Terima kasih banyak2 diucapkan kepada suami yang jadikan kami sebagai model pada hari tersebut. (Alahai..perasan sungguh)

Ibu & Amir

Psstt..sila bagi pendapat anda tentang wajah blog saya sekarang. OK atau tak OK?

0 Comment:

Post a Comment