07 May 2010

Makcik kayo!

Waktu menaip entry ni, saya toleh kiri & kanan dulu. Mana tau ada yang nampak. Ahaks...siapalah yang nak tengok pun, kan? Apa2pun lepas tekan button Publish, secara automatik semua orang boleh baca entry saya ni.

Sebenarnya saya baru saje check baki dalam akaun bank. Bila tengok baki terkini, sudah cukup membuatkan saya senyum sampai ke telinga. Opss..apa motif entry ni ye? Nak riak @ menunjuk2 ke? Jangan salah anggap. Sebenarnya saya nak kongsi kegembiraan aje :)

* jumlah tak cecah ribu pun dah perasan jadi makcik kayo!

Jangan terpedaya dengan gambar duit ni. 
Sekadar gambar hiasan.

6 comments:

  1. hehe..
    semua org suka kalau jadi kaya...

    ReplyDelete
  2. xpela. asalkan x le tggl RM 5 hengget and bape sen je T_T mcm terase je :p~

    ReplyDelete
  3. Marya : alahai..skrg ni hidup semua pakai duit.

    ReplyDelete
  4. salam perkenalan...

    wah best nya...bonus masyuk la tew...

    ReplyDelete
  5. rossysweety : salam perkenalan juga. er, bukan bonus sebenarnya. mungkin rezeki @ durian runtuh (walaupun tak sampai ribu2an). syukur alhamdulillah..

    ReplyDelete