12 May 2010

Adamaya : Siapa kamu dalam Adamaya?

Tengah syok2 berFacebook, tiba2 mata saya terpandang sesuatu. Eh! ada kuiz Adamaya.  Saya mesti cuba kuiz ni. Nak tengok watak mana yang sesuai dengan saya. Hehe! Tengoklah kawan saya tu. Tup2 jadi Adamlah ;p

Sebelum ni ada kuiz tentang Nur Kasih. Dua2 cerita ni memanglah top & boleh dapat rating yang tinggi. Rancangan2 di TV3 sekarang ni memang best. Kalau tak sempat tengok pun masih boleh tengok di laman web TV3. Nak tengok keputusan kuiz Adamaya saya? 

Tadaa..!


Er..Maya? 

Kalau rasa2 nak cuba kuiz ni, jangan segan2 click sini 
(oppss...jangan lupa sign in akaun facebook anda dulu)

0 Comment:

Post a Comment