16 March 2010

Sindiket Sol-jah

Baru² ni saya surf website Sol-jah. Tertarik untuk membeli buku baharu mereka :  



Dah banyak buku yang saya tertinggal (14 buku semuanya). Kes lupa nak jenguk blog tu (nampak sangat saya tak mengikuti perkembangan Sol-jah).  

Dulu saya pernah beli & baca "Jiwa Kacau" melalui Mr Op. Dapat buku tu beberapa bulan sebelum bersalin. Memang jadi bahan bacaan waktu berpantanglah :)

Saya dah buat pesanan online untuk beli "Siapa KEKAH Bidan Sepiah?" dan e-mail dari mereka pun sudah saya terima.


0 Comment:

Post a Comment